Doelgroepen

Onze doelgroepen

boomkwekers

Bent u als boomkweker op zoek naar bomen, struiken die u niet zelf in het assortiment heeft? Bij H&B Plant kweken we een breed assortiment, uiteenlopend van de meest gangbare tot de wat minder gangbare soorten.

Benieuwd naar de kwaliteit die wij kweken? Neem gerust contact met ons op om een bezichtiging van de kwekerij in te plannen.

handelaars

Als handelaar wil je je klanten voorzien van een breed assortiment planten. En misschien nog wel belangrijker; je wilt dat je klanten terugkomen. Hiervoor is een leverancier nodig die zakendoen serieus neemt.

Voor serieus zakendoen bent u bij ons aan het juiste adres. Onze bomen en struiken krijgen een eersteklas behandeling, dit is te zien aan de geleverde kwaliteit. Ook laden, transporteren nemen we serieus. Wilt u het transport liever door ons laten verzorgen? Geen probleem, we werken samen met een aantal transporteurs die veel ervaring hebben met het vervoeren van bomen en struiken.

hoveniers

Als hovenier wil je mooie tuinen opleveren bij je klanten. Groen speelt hierbij een gezichtsbepalende rol, of het nu gaat om een aantal prachtige bomen, een mooie meerstammige struik als blikvanger, een coniferenhaag of vaste planten.

Wij kweken bomen en struiken die geschikt zijn voor ieder formaat tuin, van bijvoorbeeld bolvormige bomen voor de kleine tuin tot mooie, grote solitaire bomen en struiken voor de grote tuin.

Wilt u, al dan niet samen met uw klant, een kijkje nemen op onze kwekerij? Neem gerust contact op, we staan graag voor u klaar.

Bent u als particulier op deze website terecht gekomen? Wij stellen het uiteraard zeer op prijs als u H&B Plant voorstelt, aanprijst bij uw hovenier...

tuincentra

Groen is hot, veel particulieren vinden hierdoor steeds vaker hun weg naar tuincentra. Bent u op zoek naar bomen voor uw tuincentrum die echt dienen als blikvanger? Maak dan een afspraak om onze boomkwekerij eens te bezichtigen.

Of u nu op zoek bent naar bol-, zuil-, lei-, dak-vormige of andere vormen bomen bij ons bent u aan het juiste adres. Hebben we een bepaald soort wat u zoekt niet? Dan gaan we voor u op zoek bij onze leveranciers.